Donații individuale

Alegeți unul din proiectele noastre și contribuiți cu o sumă de bani la realizarea acestuia. Donați lunar sau ocazional pentru susținerea generală a fundației și a proiectelor noastre. Participați la evenimentele de strângere de fonduri pe care le organizăm în locații speciale cu oameni extraordinari.

În ultimii ani, peste 200 de donatori individuali au participat la evenimentele de fundraising organizate pentru susținerea proiectelor Fundației. Apreciem foarte mult sprijinul lor și le mulțumim!

Direcționați 3.5%

Dacă sunteți persoană fizică, direcţionați 3.5% din impozitul datorat statului pentru tineri îndrăzneţi şi creativi, antreprenori inovativi, manageri responsabili.

Descarcați formular 230 – pentru veniturile realizate din salarii, sau îl puteți completa online aici: https://redirectioneaza.ro/fundatiadanis

În ultimii ani, peste 200 de oameni din țară au ales să direcționeze 3.5% spre proiectele fundației. Le mulțumim!

Coaliții „Business to Business”

Formați o coaliție cu partenerii dumneavoastră de afaceri, clienți sau furnizori, și implicați-vă managerii în rezolvarea unor probleme din comunitatea clujeană. Alăturați-vă programului nostru „Coaliții Business to Business”, ca să vă implicați în comunitate, să vă motivați angajații, să le dezvoltați abilitățile manageriale și să vă cunoașteți mai bine partenerii de afaceri.

Sponsorizări

Dacă reprezentați o companie, sponsorizați proiectele noastre de educație antreprenorială, de dezvoltare a tinerilor sau de responsabilitate socială. Construim împreună proiectul care se potrivește cel mai bine companiei dumneavoastră. Sponsorizările pot fi deduse din impozitul pe profit plătit statului în limita a 20% din impozit și 3‰ din cifra de afaceri a firmei dumneavoastră.

Voluntariat

Fiţi unul din voluntarii noştri, convingeți-vă colegii și angajatorul să vă implicați în proiecte din comunitate.

Contribuții in-kind

Puteți contribui cu donații de lucruri care ne sunt de folos în proiectele noastre (produse de papetărie, săli de conferințe, printing, design etc.).