Noutăți

Degustare de Vinuri și Afaceri Clujene

22 noiembrie 2014

Oameni pasionați de vinuri bune și delicatese susțin programele de antreprenoriat ale Fundației. Evenimentul “Degustare de Vinuri și Afaceri Clujene”, un eveniment de strângere de fonduri, a avut loc într-o locație exclusivistă din Cluj, magazinul gourmet Comtesse du Barry –un brand franțuzesc renumit în lume pentru gastronomia fină, selecția de vinuri, stil și rafinament, în 21 noiembrie. 

La eveniment au participat susținători ai antreprenoriatului clujean și pasionați de vinuri bune. Dintre produsele "de haute gamme", aceștia au avut ocazia să experimenteze gusturi nebănuite, ca faimoasele asortimente de ciocolată Michel Cluizel, o selecție atent aleasă de brânzeturi franțuzești, uleiuri aromate sau condimente speciale, asortate cu patru sortimente de vinuri din Crama Liliac, prezentate de oenologul Ioana Bidian Micu. De asemenea, invitații au putut sta de vorbă și să afle mai multe despre afacerile unor tineri antreprenori sprijiniți de fundație prin programul ''Erasmus for Young Entrepreneurs''. Cătălin Hladi Photography a asigurat amintirile-foto de la acest eveniment.

Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi folosite pentru susținerea tinerilor antreprenori din programele Fundației Danis.


Ultimele noutăți

Driven by her passions for photography and painting,…

Citește mai departe

Exquisite Event for Entrepreneurs a adus împreună peste 70…

Citește mai departe

Peste 45 de tineri antreprenori au aplicat pentru bursele…

Citește mai departe

Aplică până luni, 26 martie, aici:…

Citește mai departe