Noutăți

Test Drive. Drive Your Community for Better

30 mai 2014

80 de manageri și antreprenori au ales să susțină următoarea generație de antreprenori clujeni, în cadrul evenimentului de strângere de fonduri „Test Drive. Drive Your Community for Better” organizat în 29 mai.

Atracțiile serii au fost mașinile de ultimă generație Toyota și Lexus și specialități culinare de la Tokyo Restaurant Japanese, asortate cu vinuri Petro Vaselo de la Comtesse du Barry.

Proiectul pe care l-au susținut managerii și antreprenorii, prin participarea la eveniment – Drive Your Community for Better – a fost reprezentat de un tânăr antreprenor, Mihai Baba, care a fost prezent cu o proiecţie specială pe o maşină Toyota. De asemenea, Dan Ionescu, de la Danis Consulting, a susținut o scurtă prezentare din cadrul cursului de economie comportamentală oferit pro-bono antreprenorilor ce vor fi sprijiniți prin proiect.

Prin eveniment, am reușit să strângem 8.500 de lei pentru 15 tineri antreprenori ce vor participa în lunile următoare la ateliere de educație financiară și economie comportamentală și unii dintre ei vor primi resurse financiare pentru mici investiții de început de afacere.

Evenimentul a fost organizat de Fundaţia Danis în parteneriat cu Toyota Cluj-Napoca şi Tokyo Restaurant Japanese.


Ultimele noutăți

Driven by her passions for photography and painting,…

Citește mai departe

Exquisite Event for Entrepreneurs a adus împreună peste 70…

Citește mai departe

Peste 45 de tineri antreprenori au aplicat pentru bursele…

Citește mai departe

Aplică până luni, 26 martie, aici:…

Citește mai departe